header2

                                                     Ridebanefiber- Cofibres

                                             Fiber 1

Ridebanefiber (Cofiber) er slitesterke tekstilfibre som forbedrer egenskapene til sanden som benyttes på ridebaner. Fibrene gir sanden en rotstruktur som øker stabiliteten og holder på vannet. Bedre stabilitet gjør at hesten jobber oppe på ridebunnen istedet for gjennom den. Ridebanefiber kan blandes i din eksisterende bunn eller med lokale sandforekomster. Ridebanefiber er et produkt for de som vil blande sin egen ridebunn og ønsker å få det maksimale ut av sine kokale sandforekomster.

 

                                                            Dry Ecotrack

                                               Fiber

 

Dry Ecotrack er et rideunderlag bestående av sand og fiber. Når man vanner dette binder fiberen seg til sanden. DRY ECOTRACK har en fasthet og svikt som passer godt for de fleste typer ridning, som sprang, dressur og Mounted Games.

 

 

                                                                Ecotrack

                                               Ecotrack

Ecotrack er en vokset konkurransebunn som benyttes av prfesjonelle ryttere og stevnearrangører over hele verden. Ecotrack er en fin kvarts sand blandet med tekstil- og gummi fibre og bunnet sammen med voks. Denne ridebunnen gir en optimal kombinasjon av dynamiske egenskaper og hold. Ecotrack er støvfri og trenger ikke tilføres vann. Ecotrack finnes i flere varianter tilpasset de forskjellige disipliner og bruksområder. Ecotrack produseres av Martin Collins Ent Ltd i England.

 

 

                                                     Silikatsand

                                             silikatsand

 

Vi leverer silikatsand fra Sibelco i Sverige.Denne sanden er basis i våre ridebunner. Hivs du ønsker å ta jobben med å blande sand og fiber selv kan vi levere ren sand. Noen velger også å ri på ren sand uten fiber. Alternativt kan du gjøre en miks selv med fibermengde tilpasset egne ønsker. En generell betraktning er at jo mer fiber du tilfører bunnen, jo fastere blir den i struktur.

 

                                                             

                                                              Gummigranulat

 

                                Gummigranulat

 

Gummigranulat Eco flex Pro er et danskprodusert gummigranulat du blander i din lokale sand. Du legger et sandlag på 5-7 cm som du topper med et lag av ca. 5 cm gummigranulat. Sand og gummi blandes etter hvert som hestene bruker underlaget. Gummien gir deg et rideunderlag med mye ettergift og svikt. Granulatet er fra 5-20 mm ( det er ikke microplast). Størrelsen på granulat gjør at det ikke blåser bort. Det er utført tester av granulatet i fht forurensning av natur og grunnvann. Ved eventuell brøyting av ridebane for snø anbefales det å deponere snøen på et område av veiduk for å unngå spredning av granulatet. Granulatet kan da føres tilbake til ridebanen når snøen smelter.

                                                       

 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og tilbud til din mailJoomla Extensions powered by Joobi

Generell info

E-post: linda@boj.no eller linda@stallkubberod.no
Telefon: 911 92 853

Epost: oyvind@stallkubberod.no
Telefon: 90754952